Jobb och egen träning💪🏼

IMG_3297.JPG

Jag blev smygfotad av min man när vi körde rygg igår :-D Ser fokuserad ut iaf! :-P

Har äntligen fått till fler pass i veckan igen, det känns riktigt bra. Har även fått en ny klient som börjar träna med mig denna vecka! Ska fixa ett schema till henne idag, måste även hinna med ett andra benpass för veckan ikväll. 

Otroligt deppigt med denna kalla vår.. Men snart sticker vi till varmare breddgrader så får njuta lite extra av sol och bad då våren har varit otroligt kall här i vårt fina land :-P

Fick hem ett par nya bombshell tights i veckan ska kanske inviga dom ikväll om ni inte har testat deras tights så gör det, finns inga snyggare eller skönare tights enligt mig! Det blir alltid roligare att träna då man har snygga träningskläder :-)

Ville mest kika in och önska er en bra dag och påminna er om att jag har startat även utomhusträning som i sin vanliga ordning nu när det är lite varmare ute ;-) Maila mig om du vill ha mer info!

Puss o kram!