Jobb, förkylning och detox!❤️

IMG_5030.JPG
IMG_5322.JPG
IMG_5396.JPG
IMG_5263.JPG

Hej!! Hur mår ni?? Förhoppningsvis har ni mått bättre än mig! Jag blev tyvärr sjuk förra veckan jag har inte varit förklyd på flera år!! Och nu kände jag sträv hals och snuva! Idag mår jag betydligt mkt bättre och har inte ont i halsen så ska faktsikt testa ett lättare benpass ikväll! Jag blir lite tokig när jag inte får träna jag blir väldigt rastlös och kinkig (fråga min man😄han vet) 

Jag tror mitt immunförsvar har varit sämte i år då min kost har varit riktigt dålig om man ska erkänna sånt här?! Kanske inte är den bästa marknadsföringen🤪  lev som du lär tycker jag ju att är viktigt hrm.. men som sagt tom en pt kan ha svackor tro det eller ej. 

Men nu hörrni är det slut på slarvandet, jag började en detox, vissa älskar att göra en detox andra tycker det är överdrivet. För mig funkar en detox utmärkt! Som ni ser på min handlinh så är det mkt grönsaker och frukter😋 En rensning från allt onödigt som socker koffein dåliga fetter och dåliga kolhydrater. Känns super skönt! 

Även en av mina klienter satte igång en detox denna vecka😊 

Ni som inte vill göra en hel detox kan ju köra på min november utmaning som jag skrev om på förra inlägget :-)

Min helg har varit lugn pga förkylningen men tack o lov så kan jag göra en hel del av mina jobb framför datorn så det blev ett nytt schema och kostråd till en klient😊 Annars blev de mkt tv/film denna helg.  

Jag har en bra vecka att se framemot med jobb, träning och andra ärenden så veckan kommer väl vara förbi på ett ögonblink igen.  

Vi hat även bokat lite semester längre fram, längtar!!  

Hör av dig om du behöver en extra pusch med att komma igång med träning och bra kost!!   

Ha en fantastisk vecka!!!💕