Vilka ingredienser kan jag inte vara utan!?

image.jpg

Ni som följer mig på insta vet redan svaret :-D En av mina klienter gissade rätt haha!! Bra gissat ;-)

Ägg och banan är det  eftersom det finns såå mkt man kan göra med dessa två ingredienser.  Smoothies, omelett, mugcake, bananpannkaka, kokta ägg med mera! Bra protein och kolhydratkälla :-)

Hur har eran vecka varit? Jag kan inte fatta att det redan är torsdag. Jag har haft fullt upp hela veckan. Träningen har jag dock hunnit med och det känns super bra. Träningen går framåt och kroppen börjar äntligen hitta tillbaka till en bättre form och även starkare. Siktet är inställt på målet!

Men med det sagt så är min svaga punkt kosten fortsättningsvis. Men jag är väldigt duktig med kosten bara jag inte har handlat hem något onyttigt. Då funkar allt jätte bra. Så en liten svacka hade jag i början på veckan då jag åt för mkt bröd som är en stor kaloribov som ni säkert vet. Men nu är jag back on track igen :-) Och jag har återigen lärt mig att det finns vissa saker jag inte ska handla hem ;-)

Jag har fått både samtal och ni har även skrivit till mig och varit jätte glada över mitt mugcake recept, blev super glad över det!! Den är verkligen super god och nyttig:-) en toppen kombination ;-)

Imorgon är det fredag och jag hoppas att jag ska få biljetter till Bridget Jones tills imorgon, för ni vet att jag älskar Bridget!! Annars tror jag att det får bli en lugn och skön helg med promenader och familjemys. Tror även det kommer bli lite jobb bland annat gå igenom en matdagbok och ge kostråd åt en klient.

Hoppas att ni har haft en bra vecka och att eran träning också går framåt!

Puss och kram!