Intervallträning och sommaruppehåll☀️

IMG_4031.JPG
IMG_3893.JPG
IMG_4507.JPG

Hej fina ni!!!! Hur mår ni??? Hoppas att ni har haft en fantastisk sommar! Sommaren är ju inte riktigt slut än, men på nått vis så känns det alltid lite så när skolorna börjar och dom flesta är tillbaka på jobbet. Man känner att sommarbrisen inte längre är varm och skön utan mer frisk och kall. 

Som ni har märkt har jag tagit ett sommaruppehåll med bloggen. Vilket faktiskt har känts skönt men måste säga att jag har saknat det också :-) Nu är jag tillbaka! 

I sommar har jag njutit av Palma och även norra Spanien, vi hade en fantastisk semester med mkt sol och god mat. Sen har vi även varit i Småland hos mina föräldrar och även i Finland och hälsat på Dannes föräldrar. Annars har vi mest njutit av Stockholm. Tyvärr har vädret varit lite konstigt med sol och regn om vartannat men vi har ändå haft en bra sommar tycker jag :-)

Träningen har det funnits lite mindre tid och prioritering till tyvärr, vilket känns i kroppen nu när man är tillbaka i bättre rutiner igen. Träningsvärken är inte nådig efter förra veckans tunga ben/ryggträning ;-) 

Jag har även börjat med intervallträning, jag har ju turen att bo nära en riktigt bra backe, där intervallerna verkligen får sin rätta betydelse :-D 

Varför är intervaller så bra?

Det är en riktigt effektiv för fettförbränning! 

Man kan träna det både inomhus och utomhus.

Det går att variera intervaller i oändlighet ;-)

Passen tar inte lång tid, vilket gör att det är en väldigt tidseffektivt träning.

Du märker resultat väldigt snabbt.

Väldigt bra för konditionen och självklart då för ditt hjärta <3

Det finns massor med andra fördelar detta är bara några! 

Jag kommer ha ett erbjudande som börjar nu och håller på ända till sista september på min pt-online så om du behöver hjälp med din träning och kost så maila mig! Du får 3månaders pt-online för 1950:- (ordinarie pris 2300:-)

Passa på :-D

Ha en fantastisk torsdag!!