Inte som planerat

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Hej fina <3 förlåt för att jag har varit så dålig på att blogga men jag har verkligen haft en vecka bakom mig som inte blev alls som jag hade planerat. Jag har märkt att det har varit svårt att behålla bra träningsrutiner denna sommar då dagarna har blivit annorlunda  pga fint väder, spontana besök, middagar, grillningar, stranden, semester mm.. så förra veckan hann jag tyvärr inte filma in övningarna åt er... jag behöver ju hjälp med det och det har varit svårt att hitta tid då D har kunnat hjälpa mig plus att vi har varit iväg på annat flera kvällar. 

Förra veckan hann jag iaf träna 2dagar i gymmet.. alltid nått. Vi var hos vänner förra onsdagen och det var bastukväll i den mysiga bastun som ni ser bild på :-)

Sen fick jag en present från D en ny guld macbook :-D känner mig bortskämd.. :-D Sååå fin och mac är ju bara bäst!! Den är liten och super tunn så perfekt att ta med sig överallt. 

Vi åkte till landet till mina föräldrar i helgen och är fortfarande kvar här. Igår blev det ett litet pass i garaget och även idag, bla rodd i trx som ni ser på bilden :-) 

Men jag tror vi kommer hemåt imorgon och då blir det gymmet resten av veckan. 

Hoppas att ni mår bra!!

Puss och kram!!