Hur håller man vikten under semestern!

FullSizeRender.jpg
IMG_4031.JPG
IMG_3893.JPG

Snart är det dax för semester igen :-D Underbart eller hur!? Snart ligger jag på den här stranden igen och njuter av sol och värme  :-)

Tänkte ge er lite tips på hur man håller vikten under semestern. För det är så för dom allra flesta att man lägger på sig några kilo under semester veckorna. Här kommer mina tips:

1. Planera in träning på semestern, se det som något du unnar dig och din kropp, då du verkligen har tid för det. Då finns inga ursäkter! Börja morgonen med en pw eller kör ett kort men intensivt träningsprogram där du kan använda dig av din kroppsvikt och tex ett gummiband som är super enkelt att packa med sig. Så planera redan i förväg att du ska unna dig själv träning på din semester. Och mitt tips är att börja med det redan på morgonen. 

2. Gå mycket. Jag och min man älskar att gå överallt när vi är på semester. Så istället för att ta sightseeing bussar och taxi överallt så ta på dig bra skor och promenera. Du bränner inte bara extra kalorier utan du kommer upptäcka staden mer än när du sitter på en buss.

3. Drick mkt vatten! Och dricker du ett glas vin eller bubbel så ta varannat glas vatten. Och var försiktig med alla söta drinkar som innehåller massa socker, en riktig kaloribomb!

4. När man går på restaurang kan det vara svårt att veta vad som är bäst att äta. Mitt tips är att ta grillad fisk eller kött och undvika krämiga såser och friterad mat. Och om du är sugen på dessert dela den med din resekompis. Allt med måtta! 

5. Hälsosamma snacks som mellanmål är enkelt att ha med sig i väskan. Som nötter och frukt. Och som sagt ha alltid med dig en flaska vatten!

Några enkla tips på hur du kan hålla vikten i sommar på semestern. Och istället för att tänka att jag ska unna mig massa gott så unna dig själv att må bra med att röra på dig lite extra och att få i dig bra mat.

Hoppas att mina tips motiverar dig till en lite hälsosammare semester i år <3

Jag längtar super mycket till våran semester och snart är den faktiskt här! 

Hur går träningen för er?? Min träning har gått fantastiskt bra, gått framåt i styrka ganska mkt faktiskt :-D Dock fick jag ett bakslag då jag förfrös mig förra veckan och blev riktigt förkyld. Så helgen har spenderats i sängen :-/ Idag känner jag mig bättre så hoppas hoppas att jag kommer iväg till gymmet och kan köra ett pass idag eller imorgon vi får se hur det känns. Men då blir det till att börja med en mindre muskelgrupp, får vänta med ben och rygg till senare i veckan.

Äntligen är våren här! Och man känner genast att man har mer energi och är gladare då det är ljust igen :-)) 

Jag har lovat mina klienter en stretchvideo( som jag skrev om tidigare) så håller på att klurar på den :-) 

Om du känner att du vill komma igång med träning och bra kost så maila mig!

Ha en fantastisk måndag <3