Hösten

IMG_9538.JPG

Det känns som att hösten är här eller vad känner ni?

Vad har du att se fram emot i höst? Själv känner jag att sommaren gärna hade fått fortsätta ett tag till då jag älskar att vara ute på landet i våran lilla stuga och plantera och fixa i trädgården hela dagarna. Jag har faktiskt aldrig haft ett så långt uppehåll från gymmet som denna sommar. Och jag har för första gången inte haft dåligt samvete över det! Jag har slappnat av på ett annat sätt bara låtit kropp och knopp vila från träningen. Men jag har fått en rejäl dos av träning ute på landet då vi har renoverat stugan och fixat i trädgården hela tiden. Så det har inte blivit några semesterkilon iaf tack o lov! :-D

Nu är dock träningsrutinerna tillbaka och det känns så skönt jag har ändå saknat känslan av att få svettas på gymmet. Jag har dock jobbat hela sommaren, som egen företagare har man inte riktigt semester från jobbet. Jag är så stolt över mina klienter, som vanligt får dom fina resultat och måtten går ner på dom alla, nya som gamla klienter <3 Och jag är så glad att dom märker att man kan få grymma resultat av att hitta en bra balans mellan träning och kost.  Alltså inga drastiska ohållbara dieter.

Om du känner att du behöver hjälp på traven med att komma igång med träningen och en bättre kost maila mig så hjälper jag dig :-)

Ha en fantastisk tisdag <3