Höjdpunkter 2017

IMG_3523.JPG
IMG_3755.JPG
IMG_3754.JPG
IMG_3787.JPG
IMG_3819.JPG

Jag måste säga att 2017 är nog det bästa året hittills vi har så många fina minnen!! Tänkte att jag delar med mig av några :-) 

En höjdpunkt är ju självklart Spanien, att få vara med på ett bröllop som var helt fantastiskt. Och att få se delar av Spanien som man säkert aldrig annars skulle besökt. Om ni vill se en otroligt vacker liten stad som inte har mkt turister alls så besök Oviedo. När jag visste att vi skulle åka dit försökte jag googla info och hittade inte mkt info eller bilder tänkte att det skulle vara en ganska trist stad. Men så fel jag hade! Det är en av dom finaste städer vi har besökt. Hela resan var toppen på alla sätt!

 

IMG_3893.JPG
IMG_3942.JPG

Efter bröllopet så flög vi till Palma. Och som ni vet så älskar vi Palma (som många andra ;-) ) Våran vecka där var som alltid perfekt! Vi ville inte hem! Får se om det i framtiden blir vårt nya hem :-D

IMG_4437.JPG
IMG_4335.JPG

Kanske den bästa höjdpunkten ligger här på bilden i min resväska!! Våran älskade lilla Mini som ger sååå mkt glädje till våran vardag <3 Hon är helt ärligt det sötaste jag har sett i hela mitt liv och har världens sötaste lilla personlighet! Sååå glad och tacksam över att hon blev våran :-)

FullSizeRender.jpg

Att få dela ännu ett år med min bästa vän är jag så lycklig och tacksam över <3 

IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

En vecka i fjällen blev det även detta år. Och den fick vi spendera med min familj <3 Även det var en av mina absoluta höjdpunkter. Att få åka slalom med mamma och pappa som jag har gjort sen jag var 3,5år :-) 

FullSizeRender.jpg

Det var några minnen, men jag skulle kunna sitta och skriva en hel dag om alla härliga minnen måste jag säga.. Jag har hoppat över en hel del. Men det här är några minnen som jag kommer bära med mig för alltid. Det finns såå mkt att vara tacksam över! Glöm inte att tänka på vad du är tacksam över varje dag. 

Jag lämnar ett positivt år bakom mig men ser fram emot ett ännu bättre eller minst lika bra 2018!

Jag måste självklart också nämna mina fina klienter som förgyller mitt arbete ni är såå fina på alla sätt, tack för att jag får vara en del av eran resa <3

Behöver du hjälp och stöd att komma igång med ett hälsosammare 2018 så maila mig! Jag hjälper dig med personliga kostråd och rätt träning som hjälper dig att nå dina mål :-)

Jag erbjuder både pt-online och pt-timmar på gym eller utomhus! 

Nu tänker jag sätta mig och skriva ner det jag vill ha ut av mitt 2018 :-)

Jag ska börja med en detox! Berättar nog mer om den i ett senare inlägg kanske redan i veckan.

Tack till er också som följer min blogg troget trots att den inte uppdateras så ofta längre. Kul att ni ändå kikar in och gör så att jag tycker att det är kul att dela med mig lite av min träning/liv och arbete!

Ha en fantastiskt första dag på det nya året <3 Nu ser vi väl fram emot allt spännande som 2018 kommer att föra med sig :-D