Godmorgon

IMG_0684.JPG

Min helg har varit fantastisk mina fina föräldrar har varit på besök. Så det har blivit en hel del shoppande med mammsen. Själv har jag mest shoppat inredning då jag fixat om lite hemma och ville ha lite nya fina detaljer. Fick dom här super fina glasen i present från syrran hon sa att hon tänkte på mig när hon såg dom :-D Älskar dom! Och sen fick jag ett jätte fint ljus från min lillebrors fru som luktar såå gott!! Och av mamma fick jag en jätte fin kudde till soffan och dessa fina rosor!! Rosa och vitt är mina favoritfärger på blommor <3 Så massa fina presenter från min  familj har jag fått i helgen <3 

Igår började jag morgonen med jobb som tyvärr hade blivit försenat pga ett hektiskt schema. Hade ärenden i stan igår också så kom hem sen eftermiddag. Det gjorde att det blev ett kvällspass igår men körde bara kardio i 30min.

Ska faktiskt testa ännu ett nytt pass denna vecka som jag bokade in förra veckan redan efter att ha pratat med tjejen som håller i passet. Ska bli spännande, ska uppdatera er om vad jag tyckte om det passet, ska testa det imorgon så berättar mer på torsdag. Det är samma tjej som håller i danspasset. Och hon och hennes kollega är riktiga dansare, dom har kommit på ännu mer koreografi och vill att jag ska dansa med dom! Fy sjutsingen vi får se om jag vågar men dansen är riktigt rolig.. Privat lektion tackar man väl inte nej till! 

Idag blir det ett benpass är super taggad! Kosten har dock varit lite si sådär i helgen då mamma och pappa har varit här. Men storhandlade igår så nu finns det inga ursäkter.

Nu kör vi igång en ny härlig vecka!! Återigen en ganska fullbokad vecka för mig :-) Men ska försöka hålla er uppdaterade varje dag som vanligt :-)

Ha en underbar tisdag!!!