Helgen

image.jpg
image.jpg

Har ni haft en trevlig helg? Min har varit lugn och skön. Men har tränat både igår och idag och självklart gått mina 3km det har faktiskt blivit fler km eftersom det har varit så bra väder.  Annars har jag bara tagit det lugnt jobbat lite framför datorn och sen har jag kollat färdigt på en dokumentär serie som jag måste rekommendera, den heter Making a murderer. Grymt intressant och bra. Jag kan avslöja en sak som ni säkert inte visste om mig men jag ville faktiskt plugga till advokat och jag tycker fortfarande att det skulle vara jätte kul men jag känner samtidigt att jag inte skulle orka plugga så många år, det är faktiskt därför som jag skippade det drömjobbet. Men kul att se just den dokumentären då det är grymma advokater i den. Blev lite sugen på det yrket igen :-D Men jag har ju redan ett jobb som jag älskar och det är ju att få hjälpa människor att må bättre.

Här får ni ännu en spegelselfie hoppas ni inte tröttnar på dom hahahaha!! ;-P Skulle behöva ha en fotograf! ;-D

Jag kommer få mer jobb med nya online klienter vilket kommer bli jätte kul! Även vissa nya som är sugna på pt-timmar :-) Om du känner att du också vill komma igång med träning och hälsosamkost så maila mig! Jag erbjuder både pt-online och pt-timmar!

Imorgon är en ny vecka och då kör vi på som vanligt 3km om dagen och glöm inte att få i er en grönjuice om dagen också! Jag tänkte kanske vara extra snäll och göra en träningsvideo som ni kan köra tillsammans med mig hemma eller i gymmet. Får se om jag skulle hinna göra det då tänkte jag att ni kunde träna det passet 3ggr nästa vecka som en del av utmaningen. Om jag inte hinner spela in en video kanske jag kan skriva ut ett litet pass som ni kan göra. Vad tror ni om det? Skulle ni gilla det?

Hoppas att ni ser framemot en ny härlig vecka! Det gör jag!