Hej underbara ni❤️

IMG_6305.JPG
IMAGE.JPG

HEJ!!! Hur mår ni? 

Jag mår jätte bra! Men har haft full rulle med allt i livet både privat och jobb :-) Som det ska vara alltså, så roligt! Men jag vill inte försumma min lilla blogg som inte har hunnits/prioriterats men vet ni!? Det ska bli ändring på det, fick en liten kick idag av en av mina klienter idag. Så jag är tillbaka och jag har så mkt idéer om hur jag ska utveckla hela hemsidan och allt så jag är så ivrig och vill göra allt på en gång! Jag har haft en vision från första början redan innan jag blev pt om hur jag vill ha det och det har bara inte blivit av. Men nu ska jag sätta igång tänkte jag ;-) 

Jag har öven funderat om ni skulle vara intresserade av en bootcamp? Där ni får träna med mig via videos och ni får kostråd under bootcampen såklart. Skulle ni vara intresserade av det? Vill veta om det finns intresse. Skulle ni isåfall vara intresserade av 1månads bootcamp eller 3månader?  Hör av er via mail josefine@bodywatch.se eller kommentera här nedanför!

Min träning har gått jätte bra och jag har äntligen fått tillbaka min längtan efter att få träna!! Underbar känsla. 

Har ni hittat nått roligt på alla rean? Själv så har jag fyndat en del :-D bla dom här underbara tightsen som ni vet älskar jag over knee socks tights mina favoriter är ju från bombshell sportswear har några stycken därifrån. Men dessa kommer från onemorerep.se :-) super bra pris och jätte söta.

Köpte också en ny gymväska som jag har behövt länge också den på rea super bra! Här får ni bilder på den! Den har tom en inneväska så att man kan ha sina skor och fuktig handduk i utan att smutsa ner väskan. Suverän gymväska. 

Hoppas att ni mår bra och ge mig feedback på bootcampen! Jag ska ta mig mer tid för bloggen nu LOVAR! Varje vecka ska jag sätta tid till att motivera er igen :-)

Uppdatering om mina klienter ska ni få också, dom är grymma! Min nya klient har tappat ca 1kg på en ca 1vecka!! Hon är en riktig kämpe och är ett steg närmare sitt mål!! Hejja duktiga Du <3

Nu ska jag iväg och äta med min man och sen ska vi till gymmet! 

Ha en fin onsdagkväll <3

 

FullSizeRender.jpg
IMAGE.JPG
FullSizeRender.jpg