Hej!!!

IMG_2886.JPG
IMG_2974.JPG
IMG_3043.JPG

Hej!!!! Har ni haft det bra??  Jaa det har tyvärr blivit ännu en bloggpaus inte för någon speciell orsak utan bara att jag har haft mycket att göra och därför inte riktigt hunnit/prioriterat varken bloggen eller träningen. Så jag har inte haft så mkt att dela med mig av på den biten.

Men jag har haft det bra riktigt härliga vårmånader faktiskt fullt upp men massa kul! 

Nu kommer det lugna ner sig lite grann igen och jag kommer ha mer tid och fokus på min träning och jobb igen :-) Sen ska vi snart på semester!! Jag längtar!! :-D Ni får se vart det bär av denna gång ;-)

Ni som följer mig på insta har iaf fått uppdateringar under dessa månader :-) Försöker ge er lite inspo där iaf då jag inte alltid har tid att uppdatera här.

Idag är det måndag och det blev ett benpass har fortfarande träningsvärk sen förra veckans benpass. Blev även en pw men D och Pomsi. Får se om jag har ork kvar så kanske det blir ett danpass ikväll det var så länge sen jag kom iväg på det och det är ju så roligt. Jag har funderat på att testa lite andra pass också men vi har tyvärr inte så mkt att välja på i mitt gym. Men barre har jag varit sugen att testa nu i snart ett år faktiskt och även pilates i en sån maskin. Kanske har jag tid att göra det nästa månad!

Jag kan inte fatta snart är det maj och sommaren är bara runt hörnet, såg att nästa vecka kommer värmen tillbaka efter en kall April, härligt!! Vilket betyder att det är perfekt att börja med utomhusträning nu igen! Så hör av dig om du vill träna med mig utomhus!!

Jag har mycket att se fram emot och nu är jag tillbaka med uppdateringar om min träning och motivation till er!! 

Ha en fin måndag!!!