Hej!!!❤

FullSizeRender.jpg
IMG_2437.JPG
FullSizeRender.jpg

Hej fina ni!!! Hur mår ni?? Jag vet att många av er har kikat in på min blogg och undrat vart jag har tagit vägen :-) Jag har bara tagit en paus på en månad. Super tråkigt att inte uppdatera er om vad som händer med min träning osv. Men nu är pausen över och jag är tillbax med massa ny kraft och e energi :-) Nu blir det mer fokus på träning och kost här igen.

Januari har varit en super härlig månad för mig det har verkligen varit fullt upp. Min detox går jätte bra ingen alkohol på snart en månad :-) Inte sugen på ett glas heller. Vi har druckit mkt juicer igen och hjälp va bra man mår av dom!! Och ätit mer vegetariskt. Jag ska ge er ett recept på en juice som ni kan testa. Den här juicen är svalkande och renande, bra för levern och njurarna, bidrar till att sänka kolesterolet samt motverkar spänningar och sömnlöshet. Den innehåller mycket järn och klorofyll som är bra för ögonen och blodkärlen :-)

1/2 galiamelon (bort med skalet)

85g spenat

2stora kvistar färsk persilja

3stora kvistar färsk mynta

Pressa allt i juicemaskinen :-) Tillsätt några isbitar efteråt och njut!

Nu ska jag fixa min morgon smoothie och sen ska jag gå till gymmet och köra ben mitt favorit pass som ni vet. Känner mig utvilad efter helgen så hoppas på ett riktigt bra och tungt pass.

Träningen har gått bra den här månaden försökt öka vikterna efter att ha kört lite lättare länge nu. Har mitt mål inför sommaren som jagar mig lite i hälarna så det gäller att köra all in nu. Jag kommer antagligen fortsätta en vitmånad till faktiskt så om ni vill hänga på så gör det! Sen tänkte jag kolla om det finns intresse för lite utmaningar i februari som vi gjorde förra året oxå? Om det finns intresse för det så skriv gärna en kommentar :-)

Hoppas att ni har haft det bra! Nu är jag tillbaka för att peppa och  motivera er till mer träning och bättre kost igen :-) 

Ha en fin måndag!!!