Gomorron❤

IMG_2434.JPG
IMG_2439.JPG

Ännu en dag med 1000 olika gråa nyanser ute ;-) Det här är tiden då man längtar till sol och värme varje år! Vi kommer nog inte åka utomlands ännu iaf men vi har en planerad resa i maj/juni som jag redan ser fram emot. Här får ni en bild på gårdagens lunch, en tofu sallad. Jag ska dock vara ärlig och säga att jag inte riktigt gillar alla sojaprodukter som det finns ett överflöd utav i butikerna. Ni har säkert själva hört eller läst att sojaprodukter inte är så jätte bra för hälsan. Det innehåller något som liknar östrogen, så det sägs att det kan öka risken för tex cancer. Nu är jag inte super insatt och har inte läst på allt för mkt men jag är försiktig med soya produkter. Så köper sällan vegetariska produkter som innehåller mkt soja. Men ibland köper jag det som ni ser. Men det bästa är att göra sina veggie biffar själv tycker jag och det är super enkelt. Kolla gärna i min foodflik för ett super gott recept på vegetariska hamburgare :-) Den har varit mkt uppskattad av fler av er <3

Jag har lovat recept på broccolibiffarna som jag gjorde för ett tag sedan ska skicka det till er mina prenumeranter så kan ni testa.

Det är ju "inne" att vara vegetarian eller dra ner på kött vilket jag tycker att är toppen! Själv har jag testat att vara både vegetarian och vegan :-) och även haft en period då jag bara åt rawfood.

Nu äter jag helst vegetarisk eller fisk.

Igår skulle jag ha tränat ben men var tvungen att komma hem mitt i allt pga jobb så får ta mitt benpass idag istället.

Sen ska jag rensa i garderoben ut med det gamla och in med nytt ;-) Är det någon av er som skulle gilla en bloppis igen??? 

Ha en fin tisdag <3