Fullt upp!

IMG_1145.JPG
IMG_1130.JPG
IMG_1132.JPG

Hej fina ni! Jag har tyvärr haft fullt upp igen plus att jag har varit krasslig så har inte haft tid eller ork med bloggen på flera dagar. Tänkte skrivit några rader igår men hann inte.

Här får ni några  bilder från förra veckan :-) Det blev övningskörning 3 dagar förra veckan, testade  bland annat parkera men det var ju lite för lätt med 360° kameror och sen har vi faktiskt en knapp som gör att bilen fickparkera sig själv, det är ju lite fusk såklart :-D Men enligt Danne så har jag varit duktig så jag får väl tro på honom ;-D

Det blev träning förra veckan trots att jag har känt av förkylning men fick bort det helt med mina ingefärsshots som är fantastiska men sen blev det en sväng i stan i lördags och jag förfrös mig rejält och fick sota för det i söndags då förkylningen var tillbaka... Jag ville inte ta på mig uggsen och dunjackan än men tydligen är det , det som gäller nu. Och tittar man ut nu så kom november som vanligt med sitt underbara blåsiga regniga/snöiga väder fy tusan! Inget mysigt med det tycker jag. Nu måste vinterdäcken på! 

Njöt av söndagsvädret iaf då det var soligt och det kändes som vår, vi tog en härlig promenad med hundarna. Men vilade från träningen förra helgen. Träffade en av mina kära vänner som även är min klient på lunch i lördags vilket var super mysigt :-)Snygg som sjutton är hon man ser att träningen går riktigt bra!! :-D 

Det blev dans i måndags med min faster släpade mig dit trots att det faktiskt var riktigt motigt då jag var super trött och inte mådde super bra, men det kändes super bra efter passet och att ha fått dansa till härligt eldig latinsk musik när det är höstrusk ute var verkligen som en energiboost :-) Underbart och ångrade inte en sekund att jag släpade mig dit!

Igår blev det ett snabbt lätt pass då jag faktiskt inte är riktigt frisk än... och sen gick resten av dagen åt att fixa håret höst/vinterfint hos bästa syrran :-) Kom hem sent så det var den dagen, hann med lite jobb innan jag stack oxå.

Idag blir det lite lätt kardio och kanske lite lätt axelpass, inget super pulshöjande då jag är lite småförkyld som sagt.. Men har ändå varit väldigt pigg trots förkylningen och jag tror att det är D-vitaminet som jag har tagit väldigt regelbundet nu varje dag. Jag har en tendens att slarva med kosttillskotten speciellt när det är så många tabletter man ska ha i sig. Men har varit duktig och det känns direkt i kroppen! Så om du inte skaffat d-vitaminet än så är det verkligen dax! 

Nu blir det frukost och sen lite lätt träning, jobb och hemmafix. 

Ska försöka skärpa till mig denna vecka med bloggen också ;-) Har faktiskt tänkt ta bilder och videos i gymmet men det är ju folk där hela tiden och tycker att det blir lite pinsamt att filma sig själv då. 

Och skriv gärna kommentarer eller frågor, vill gärna ha mer feedback från er läsare vad vill ni läsa mer om? Vad tycker ni är bra/dåligt och har ni frågor så fråga! :-D Det är super kul för mig om ni är engagerade  :-) 

Ha en super fin onsdag trots det här ruskvädret! ;-)

Puss o kram!!