Full rulle!!😅

IMG_7603.JPG
IMAGE.JPG

Hej fina ni!! Hur mår ni?? Jag mår jätte bra! April har bara rusat förbi då jag har haft mycket att göra. Och jag trodde maj månad skulle bli lite lugnare men det har börjat och börjar nya klienter hela tiden så roligt! Så har inte haft lika mkt tid till bloggen :-) Och snart ska jag på semester wihooo!! Längtar massor!! Men jag är alltid anträffbar på mail till mina klienter :-)

Min träning har gått riktigt bra! Jag går framåt i styrka hela tiden vilket känns super härligt och jag börjar sakta men säkert få tillbaka min starka kropp efter några års lättare träning! Det känns ljuvligt!! Tog även en liten joggingtur på 5km igår vilket jag tycker va en bra start då jag säkert inte sprungit på 5-6 år :-) 

Super roligt med nya klienter också blir alltid lika glad att ni hittar hit och väljer mig av alla tusentals pt:n där ute :-) Ska bli jätte spännande att följa eran resa.

Fick ett fint sms från en ny klient idag där det stod:" Du är en grym pt, verkligen jätte nöjd med hur du vill och orkar peppa. Det känns jätte bra med dig"

TACK!!! <3 <3 Blev jätte glad :-))

Idag blir det jobb framför datan hela förmiddan senare blir det egen träning och det är som vanligt ben en måndag! 

Ha en underbar måndag <3