Första dagen :-)

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Här får ni en liten seak peak på hur några måltider kan se ut :-) Det är tre av fem mål som jag åt igår. Jag håller kaloriintaget på ca 2000kcal eller lite under. Det jag tycker att är viktigt för mig är att det är god mat som inte är torr och smaklös. Ingen tråkig mat alltså. Men se till att proteinintaget täcker mitt behov. Igår höll jag mig mätt hela dagen vilket också är viktigt för mig.

En riktigt bra dag igår! Hur gick det för er?? Jag tänkte spela in en video idag till er tjejer som hänger med mig nu i september. Om du inte gjort det än så maila mig så får du också tillgång till videos, recept, träning, kost, före/efter bilder, videoblogg mm för endast 500:- denna månad! Idag ska det bli axlar och mage tänkte filma en av mina absoluta favorit övningar som bränner som tusan i axlarna.

Sista bilden är också från igår när jag körde min kardio uppför hammarbybacken 6ggr, otroligt fin solnedgång. 

Nu blir det kaffe och frukost sen raka vägen till gymmet :-)

Andra dagen, nu kör vi!!

ps. vill ni ha recept på den goda mugcaken så kolla min instagram :-) Inget tillsatt socker inga konstigheter och den är även glutenfri!!