Fantastiska klient resultat!

IMG_3566.JPG
FullSizeRender.jpg

Hej!!!

Hur mår ni? Jag mår bra men är otroligt trött idag vilket jag tror beror på tbe sprutan som vi tog igår. Det var påfyllning alltså andra sprutan vi tog och första gången jag tog den var jag super trött och hade faktiskt jätte ont i armen. Verkar vara samma sak denna gång. Gillar inte vaccinationer egentligen men vi har så mkt fästingar här i Stockholmsområdet och min faster vara väldigt nära att dö av tbe som hon fick från en fästing, så jag tyckte att det var värt att ta denna vaccination..

Men igår tränade jag på bra det var benpass som i sin vanliga ordning på måndagar. Idag blev det lite axlar och sen hammrbybacken det gjorde ont att träna eftersom armen är super öm idag så det blev bara ett lätt pass.

Jag fick iaf till 4pass förra veckan och ska försöka till 5 denna vecka. För mig är träning precis som att äta mat alltså något som du ska göra varje dag för att må bra. En rutin som inte ska rubbas på! Det är alltså ingen “hobby” utan en livsnödvändighet.

Något som jag är otroligt glad och stolt över är hur duktig en av mina klienter är! Hennes mål som ni ser på bilden är att bli stark och bygga muskler. Och som ni ser har hennes första månad gått utmärkt! Bara styrketräning och mer mat (proteiner) och hon har förlorat fett, byggt muskler och fått upp vätskan i kroppen, vilket betyder att det hon har gått ner inte är vätska ;-) Hur duktigt!!??! Är super pepp på att se hur denna månads resultat kommer att se ut.

Jag har lovat på min insta att jag ska ge er 3 videos på olika träningspass som ni kan göra under semestern jag kommer nog att publicera dessa på min instagram så om du inte följer mig där än så gör det!

Idag blev det en super enkel lunch som jag ska dela med mig utav till er! Super gott också, jag jobbar ju mest hemifrån vilket betyder att jag oftast får laga lunch och jag tycker att det är så tråkigt. det blir oftast ägg om jag ska vara ärlig. Men idag testade jag att steka ägg i tomatsås hjälp vad gott det blev, här kommer recept!!

2 ägg

1 burk krossade tomater

Champinjoner

Halv gul lök

2 vitlöksklyftor

Oliv olja att steka i

Spiskummin

Örtsalt

Chili flakes

Börja med att fräsa löken, vitlöken och champinjonerna i olivolja, tillsätt sedan krossade tomater låt det koka upp, knäck sedan i äggen och krydda. Lägg lock på stekpannan så blir äggen klara snabbare :-)

Bon Apetit! Super gott och låg kalori!! :-)) Perfekt!! Skulle gärna haft lite mer grönt till men det är lite tomt i min kyl just nu men spenat hade passat väldigt bra till.

Testa och säg vad ni tyckte, krydda enligt smak jag vet inte hur mkt av kryddorna jag hade i…som vanligt :-)

Ha en fantastisk dag!!! <3