En kaka till kaffet?

image.jpg

Idag har jag bakat dessa godingar :-) Mina prenumeranter kommer att få recept på lite "godsaker" som man kan baka nu när det är höst och vinter då man brukar blir lite extra sugen på att baka.

Dessa är gjorda på magert protein och hälsosamt fett inget gluten eller vanligt socker(vegetariska och veganska dessutom) :-) Så ett mycket bättre alternativ än vanliga kakor eller brownies.  Så om du inte prenumererar än så gör det då du får gratis recept, tips och erbjudanden en gång i veckan till din mail Gå in på subscribe och fyll i din email adress.

Jag har inte bara bakat idag utan även jobbat med klienter. Känner mig tyvärr lite trött denna vecka också men hoppas på ett bra träningspass till kvällen iaf :-)

En av mina klienter har nu gått ner 6kg på 6 veckor och förlorat ca 30cm i omkrets!! Det är grymt bra :-) Men hon har även jobbat hårt i gymmet och följt mina kostråd duktigt för dom resultaten :-) Grymt bra!!

Hoppas att ni har haft en bra början på veckan!