Decemberutmaning!! Är Du med mig?!😀🙌

IMG_0784.JPG

Hej fina Ni!!  

Hoppas att ni mår bra! Jag mår jätte bra och sitter just nu i stugan då vi håller på att renovera ännu mer😀 Har även tagit med mig datorn och jobbat. En klient fick ett nytt schema i sin mail idag😊 hon är så duktig och gick ner 2kilo förra månaden vilket var hennes månadsmål👏

Jag har nu varit socker/alkoholfri i jag tror tie veckor jag har ärligt talat tappat räkningen då det har blivit en vana för mig nu och inga konstigheter alls. Så underbart att se hur ”lätt” det ändå är att byta vanor.  

Så nu är det dax för att trappa upp och köra en ny utmaning tycker jag! Jag blev inspirerad av en vän som ska träna varje dag hela december! Jag tyckte det lät som en underbar utmaning😁 vad tycker ni?! Är ni med mig???

All träning räknas alltså hemmapass och gymträning. Powerwalks och intervaller räknas självklart oxå. Nu kör vi ett bra avslut på 2018!! Jag ska se om jag hinner lägga upp ett litet hemmapass som ni kan köra. Skulle ni gilla det?? Skriv en kommentar isåf😊 

Ha en undebar söndag och häng me på denna utmaning!!😘