Dansvecka💃

IMG_2839.JPG
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Yes det har varit en dansvecka för mig det blev dans i måndags och även i onsdags :-) Super kul vi har fått en jätte duktig tjej som håller i danspassen på måndagar och eftersom det var internationella kvinnodagen i onsdags så firades det i gymmet med ett extra danspass, bubbel och en goodiebag :-) Självklart var jag där och dansade till bla Beyoncé , who run the world?! ;-) Riktigt roligt och verkligen girl power!

Nya tights har det blivit igen, ups, ännu ett par from bombshell deras tights är helt klart dom skönaste och bästa tightsen jag har haft!! Försöker  visa upp dom här lite snyggt ;-) 

Dagens pass blev ett snabbt axelpass och mitt i allt dyker den här killen upp och frågar om han får ta en selfie med mig, inte ofta man får den frågan!! hahaha!! Snodde bilden från Dogges Facebook in och gilla den :-D Otroligt dåligt ljus och skuggan från kepsen faller så att det ser ut som att jag har världens påsar under ögonen HAHAH! men men får bjuda på det då! 

Efter passet blev det mys i stan med Selina som gjorde denna goda fruktsallad till oss, mums!!

Nu hade jag tänkt gå på danspass även ikväll men kom precis hem och måste börja laga middag så att inte min man hungrar ihjäl efter en lång dag på jobbet så det får bli mer dans nästa vecka. 

Helgen är fullbokad med roliga planer och ska även hinna med och göra ett nytt schema till en klient :-)

Om du också vill ha ett skräddarsytt träningsschema enligt dina mål och möjligheter så maila mig!