Dans är bra för kropp och knopp❤️

IMG_1060.JPG
FullSizeRender.jpg

Igår var det dax för dans igen :-) Så roligt! Trots att jag verkligen inte är en dansare ;-P så njuter man av att få röra sig till musiken. Läste en artikel igår som actic hade satt ut på sin sida (delade den på min privata Facebook) som handlade om hur dansklasser har gjort att tjejer som har mått dåligt mår bättre. Härligt! Jag går på danspassen för att jag tycker att det är roligt inte för att jag tycker att det är världens bästa träning som ni vet ;-) Att lyfta vikter är absolut det bästa om man vill få en snygg stark kropp, så ersätt inte styrketräningen med ett pass men lägg till ifall ni tycker att det är roligt och får er att må bra. Och all träning är bättre än ingen. Rör på er mer nu under hösten så ska ni se att ni kommer att må bättre och hålla er piggare.

Helgen var mysig shoppade med mamma hela lördagen och i söndags jobbade jag med min klient Nathalie som ska komma igång igen efter semestern :-) Duktig tjej som har gått framåt enormt mycket i sin träning! Sen blev det en brunch hos min fina faster. Hon var såklart med på danspasset igår som ni ser! 

Jag tränade även ben igår innan dansen så fick dom en rejäl omgång. 

Idag känner jag att kroppen fick jobba mkt igår så det blir en lite lättare muskelgrupp idag nämligen axlar och mage. Ska se om jag kan filma en av mina favorit övningar idag, beror på hur mkt folk det är i gymmet. 

Hoppas ni mår bra! Ha en fin tisdag! <3