Alltid redo för bikini!

IMG_2855.JPG
IMG_2866.PNG
FullSizeRender.jpg
IMG_2864.JPG

Hej!! Utvilad efter helgen?? Själv så har jag haft ett fullspäckat schema i söndags var vi i stan och sen en sväng till Södertälje. I söndags var vi bjudna på super fin trerätters hos min faster :-D Super gott!

Igår var det dax att börja veckan med ett benpass och hälsosammare mat efter helgen ;-) Benpasset gick inte bra tyvärr då jag hade huvudvärk hela dagen, därför blev det igen dans på kvällen :-/ Idag känner jag mig bättre så det blir både kardio och ett ryggpass. Följ mig även på instagram där jag lägger ut lite videos ibland på olika övningar som jag brukar köra på gymmet.

Skickade ett nytt schema till en klient igår hoppas att hon klara av passet ;-D det blev en hel del burpees och pulshöjande övningar! Måste säga att jag ofta blir sugen på mina klienterspass när jag skriver ner dom. Men burpees är ALDRIG lockande! 

Jag kan inte fatta att veckorna flyger förbi sååå snabbt lite för snabbt måste jag säga. Semestern närmar sig med stormsteg ser framemot turkost vatten och sand mellan tårna!! Varje år har jag haft lite smått ångest för "bikinisäsongen" och vet ni vad?! Inte i år!! Jag har verkligen försökt jobba med den mentala biten att man behöver inte ha en viss "form" bara för att våga gå till stranden i en bikini! Alla är bikini redo det är bara att ta på sig en bikini och strutta iväg! Det jag menar är att bara för att man inte har en super platt mage eller cellulitfri rumpa så betyder inte det att du inte är redo för att ha kul på stranden. Men självklart betyder inte det heller att jag inte har mål med min träning, jag har en "drömform" som jag har som ett yttremål. Men när jag var överviktig så blev min övervikt ett hinder för mig då jag kände att jag inte kunde göra det som andra kunde som tex visa mig i bikini på stranden. Och så ska det ju inte vara! 

Träning ger bättre självförtroende och ökar dina endorfiner :-) Hälsosam mat gör att du får rätt sorts energi som håller dig pigg och frisk! Känner du att du behöver hjälp med att hitta en hälsosammare livsstil så maila mig! Klicka in på contact och skriv ett mail!! 

Önskar er en härlig tisdag!!!