Börja 2017 med mig!!

IMG_2135.JPG

Nu börjar vi planera nästa år!! Vad är dina mål?? Är det att bli ännu hälsosammare? Komma in i dina favorit jeans? Att bara bli piggare? Kunna göra chins? Bli starkare? Gå ner i vikt? Om du har något av dessa mål så kan jag hjälpa dig. Jag erbjuder pt-online med även pt-timmar, pt-duo och utomhusträning.

Här kommer ett erbjudande som jag hoppas att ni kommer gilla!

Pt-online 3månader 499:-/månad!! Om du undrar hur det funkar med pt-online så läs mer under fliken pt-online här på min hemsida :-)

Pt-timmar 4pt timmar 599:-/tim!! 

Erbjudandet gäller tom 31/1-17

Hoppas att ni ser fram emot ett nytt år med nya mål och möjligheter :-D 

Och om du är intresserad av mitt nya upplägg "träna tillsammans med mig" där jag skulle vilja få ihop ett gäng tjejer som kommer att träna samma upplägg som jag och även äta samma kost som jag i 3månader.  Om du tycker att det låter intressant så maila mig på josefine@bodywatch.se

Dela gärna länken hit så att fler får möjligheten att få en bra start på nya året!

 

Nu ska jag iväg och träna mitt tisdagspass! Ha en fin tisdag <3