Better bodies/ Stella / Nike

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
IMG_2514.JPG

Jag har inte hunnit städa ur garderoben helt ännu så det kommer mer träningskläder och även andra kläder, säljer bara sånt som jag inte har använda mkt och som är i bra skick :-) Vissa saker har jag användt max ett par gånger så ni vet :-) Här se ni lite av det som finns jag säljer allt för 50:-/st så om det är så att ni vill ha något så maila mig. Storlekarna är xs-s. 

Jag har haft en bra vecka hittills träningen går framåt. Idag blev det axlar och mage. Igår gjorde jag min kalla tomat/avokado soppa som lunch :-) Ni ser att jag äter mkt frukt och grönsaker gärna i rå form, i juicer eller sallader. Jag har inte varit förkyld en endaste gång denna vinter eller höst, känner mig lyckligt lottad men äter mkt mat som är bra för immunförsvaret. 

Va härligt att solen tittade fram idag, det blev en liten promenad med hundarna, hade gärna gått lite längre men det är super kallt och det funkar inte för mina små flickor. 

Jag har två klienter som är utomlands en i Australien och en annan i Malaysia ser sååå härligt ut på bilderna dom postar på insta! Hoppas att ni får en fortsatt trevlig semester båda två! <3 Jag vill oxå! 

Jag fick en kommentar från en av mina följare som ville ha recept på min soppa så här kommer den :-)

2st morötter

4st tomater

2cm ingefära

1/2gurka

1 sellerikvist

1/2 citron

juica allt detta i din juicemaskin, mixa sedan en hel avokado i juicen :-) Servera med lite frön på och flingsalt :-) Vill man ha ännu krämigare så släng i en till avokado.

Puss o kram <3