Afternoon tea i decembermörkret☕️🥧🍾

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
IMG_5534.JPG

Hej!!! Hur mår ni?? Jag har tyvärr varit sjuk( som jag skrev i förra inlägget) och haft en sjuk liten hund här hemma så det har inte varit den bästa starten på december månad! Men för att pigga upp vardagen liten så blev det en afternoon tea på Grand Hotel med syrran vilket var super mysigt, kan verkligen rekommendera deras Vintage paket! Och visst är det nått speciellt med Grand, bara toaletterna är såå fina :-D Efteråt blev det shopping i stan :-D En toppen dag helt enkelt. 

Som  ni förstår har tyvärr min träning blivit lite lidande pga sjukdom och min hund som har behövt vård hela tiden. Men så blir det ibland, har kommit iväg några gånger i veckan iaf :-) Jag har självklart jobbat ändå med mina klienter som gör framsteg och är grymma!! Jag måste som vanligt få skryta lite om dom <3 

Jag gjorde ju en liten detox i november och det gick bra så otroligt skönt. Känner att jag kanske ska göra en till innan semestern, som närmar sig :-)) Känns så skönt med lite semester då vi har haft en mer hektisk höst/vinter än vanligt. 

Jag har äntligen uppdaterat min videobank med lite fler övningar till mina klienter :-) 

Snart är det 2018! Sjukt!! Jag ser faktiskt framemot nästa år :-D Vi har en del roligt som vi planerar inför! 

Ikväll blir det träning för min del, då det inte blev av igår. Sen blir det fredagsmys med min lilla familj. Imorgon är vi bortbjudna och söndag blir en lugn dag (förhoppningsvis med träning ;-)) Nu hoppas jag att vi och hundarna kommer hålla oss friska så att jag kommer på rätt bana igen med träningen :-) 

Ha en underbar helg!!!!!