Happy friday!

IMG_0927.JPG
IMG_0928.JPG
IMG_0911.JPG
IMG_0917.JPG

Sitter och dricker min morgon smoothie och kaffe, strax blir det att svida om till gymkläderna och  äntligen komma iväg till gymmet. Jag har haft två vilodagar i rad nu hade huvud/bihålevärk i onsdags och igår umgicks jag med min fina faster och hennes man. Vi tog en sväng på stan och åt en lyxig lunch. Det förgyller livet när man får lyxa till det ibland. Hon köpte en ljusstake som har stått på min önskelista länge :-D Sååå fin den heter vänskapsknuten. 

Fick mail från en klient som är redo att sätta igång med träningen nu igen efter sommaren :-) Super kul att få snickra ihop ett nytt schema till henne i helgen. 

Eftersom veckan har varit dålig på träningsfronten så får jag ta igen det i helgen. Ska som sagt även jobba. Annars blir det väl bara familjemys. 

Ni har väl köpt ett rosa band nu när det är oktober? :-) Det är så många kvinnor som drabbas av bröstcancer. Jag har själv, som säkert många av er också, varit orolig för att jag har hittat en knöl, fick tid till mammografi där det visade sig att allt såg bra ut. Man hinner tänka mardrömsscenarion när man väntar på att få svar. Fruktansvärt är det. Men jag hade tur! 

Hoppas att ni har haft en bra vecka! 

Trevlig helg <3