8 veckor🙌

IMG_0223.JPG

Hej på er!! Hur mår ni?

Jag tänkte uppdatera er på hur det har gått för mig med mitt absolutist liv :-D Det har gått jätte bra! Jag har inte varit sugen på vin det är faktiskt helt otroligt då jag älskar vin och bubbel. Men jag saknar det inte alls. Så vi får se om jag efter mitt år beslutar mig för att bli absolutist för evigt ;-) Det som har varit svårt för mig det är sockret tro det eller ej!??! Jag måste säga att jag har varit väldigt förvånad hur svårt det har varit att säga nej till efterrätter och fika… Det är först och främst inte roligt att säga nej när man har varit bjuden på middag hos vänner som har ansträngt sig och bakat cheesecake och annat gott som jag bara älskar. Men när jag tagit ett beslut så är det bara så. Jag har ju lovat en kompis att vara sockerfri i ett halv år :-) Nu pratar vi om bullar, läsk osv. Inte naturligt socker som honung och frukt.

Jag har fått lite smått konstiga reaktioner och som väntat inte helt positiva reaktioner för mitt beslut men det har jag räknat med. Medans vissa blir inspirerade och vill själva börja dra ner. För det är ju så att lever man ett socialt liv där man träffar vänner på middagar eller vänner på en aw så blir det lätt att man dricker vin fler än en dag i veckan. Och det är svårt för dom flesta att tacka nej då det är en social grej att sitta och prata över ett glas eller två.

Har det varit tråkigare att vara utan!? Absolut inte! Testa du också!

Nu har det gått ungefär 8veckor och det känns jätte bra!

Träningen har gått framåt jag lyfter nu 80kg 7reps i marklyft och jag är så glad över det! Denna vecka ska jag öka på lite igen och se vart jag hamnar :-)

Nu ska jag ta en promenad med hundarna sen blir det en sväng till stan och träffa en vän:-) Senare blir det träning och jag hoppas på marklyftsrekord :-D

Ha en toppen vecka!!