helgen

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Hej fina ni <3 Jag har haft en fantastisk helg med massa vänner, familj, god mat, sol och även lite träning :-) Hann faktiskt träna i fredags då våra kvällsplaner blev avbokade. Det blev mat på bistro istället för träff med vänner på mälarpavilijongen. Det blev även träning på lördagförmiddag innnan viåktehem till syrran och hennes familj. Super duper god grillad mat och världens godaste lime paj!! :-D

Idag blev det sovmorgon hade tänkt hinna till gymmet på förmiddagen men hann tyvärr inte då vi ville ut och njuta av det fina vädret. Vi åkte in till kungsholmen och solade vid rålis.. vi hann sola ca 30min innan det blev ÖÖÖÖS regn!!! Och där låg jag och S i bikini!! Vi var genomblöta på några sekunder, tur att S & M bor så nära att vi kunde springa hem till dom i regnet (i bikini, måste varit en syn, springa i bikini i stan i ösregn!!) polis bilen var iaf snälla och stannade trots att vi hade rött så vi fick springa över vägen!! :-D haahaha!!Hjälp alltså! Sen träffade vi ett gäng vänner på lilla Essingen på kvällen :-)

Imorgon blir det att filma in övningarna åt er som ni märker har jag verkligen inte hunnit...känner mig jätte dum, men har verkligen inte haft tid!! Och sen blir det nog stranden och gymmet senare på dagen :-)

Hoppas att ni har haft en lika bra helg!

Puss o kram och sov så gott!