Vad får dig att klicka in på min blogg?

FullSizeRender.jpg
IMG_0364.JPG

Skulle bloggat igår men hann tyvärr inte.. Lovade ju att berätta om den nya träningen som jag testade. Jag ska börja med att säga att ni som följt mig länge vet att jag inte brukar gå på pass utan jag föredrar egen träning där jag får lyfta lite tyngre vikter. Det är  nämligen det som ger bäst resultat om man är ute efter att få en sån kropp som jag tycker är snygg. Men jag såg att det startade en ny klass på mitt gym som är en blandning på styrketräning och dans lite show dance. Tyckte att det lät spännande. Så testade och det var jätte kul! Men måste tilläggas att jag knappt var svettig eller kände mig utmattad,  kul var det men gav inte så mkt träningsmässigt men som sagt väldigt roligt att få dansa lite snyggt, eller försöka iaf :-D

Igår tränade jag en av mina klienter vilket alltid är roligt. Duktigt jobbat Madde!! :-))

Idag blir det träning jag tror det får bli axlar eller rygg. 

Ni får en bild från i fredags och en bild som jag har glömt att visa från förr förra helgen då vi var i Trosa på Fina fisken och åt :-) Super god torskrygg med massa pepparrot och smör!

Idag kommer några vänner förbi för att titta på lilla Pomsi :-) Hon växer varje dag och blir bara gosigare och gosigare <3

Ska även hinna med att jobba fixa lite kostråd till en klient. Det är ju så att hur mkt man än tränar så är kosten viktigast att få ordning på om man vill gå ner i vikt. Jag ska testa ett nytt recept idag om det blir gott så ska jag dela med mig av den imorgon :-) 

Jag skulle bli så glad om jag fick lite mer kommentarer och feedback från er mina läsare har ca 500läsare och ingen som vågar kommentera eller fråga något :-D Ja ja ni kanske är nöjda med bloggen som den är ;-) 

Men det är ju lite samma sak med min instagram,  jag har över 300följare men alltid dom samma  som gillar mina bilder(oftast).  ;-) Det är ju frivilligt att följa, tänker man.  Men jag har en hel del fina följare på både Facebook och instagram som alltid visar sitt stöd tack för att ni finns <3 Då känns det som att det är värt att fortsätta med bloggen och instagram, har fått önskemål om att öppna en snapchat och kommer eventuellt att göra det också! Jag får regelbundet höra hur folk faktiskt blir motiverade av min blogg, blir alltid lika lycklig att få höra det, det är ni som får mig att fortsätta som sagt!! 

Nu ska jag byta om till träningskläder och få min dagliga dos av endorfiner :-))

Ha en underbar onsdag!!