2019🤗

IMG_1272.JPG

Ser framåt och hoppas på ännu ett år i hälsanstecken😀 Och vill gärna förbättras som alltid, så berätta vad ni vill se och läsa om mer. Förra året ville dom flesta som hörde av sig se mer kost på min instagram och jag ska försöka se till att bjuda mer på det.  

Här kommer några av mina mål:

Fortsätta att röra på mig varje dag med promenader eller träning. Fortsätta att alltid försöka tänka positivt! Vara snäll mot mig själv och andra❤️ Umgås mkt med min familj och vänner. Resa :-) Bli starkare. Varje dag tänka på allt jag är tacksam över. Äta mkt grönt. Lägga mindre tid på att slötitta på socialamedier. Börja odla grönsaker på landet :-D Börja göra egen kombucha :-P fick en svamp igår av en vän så ska försöka att hålla den vid liv! Spendera ännu mera tid till det som är viktigast i mitt liv <3 Ta vara på dagen få ut så mycket som möjligt. Bjuda hem mer vänner då vi har varit jätte dåliga på det sista tiden med stugrenovering. Ja det finns hur mkt som helst som ni ser.

Vad har ni för mål? Berätta gärna :-)

Mina höjdpunkter förra året är att vi har fått vara friska och att pappas trippel bypass gick bra <3 Att jag har fått vara mkt på landet. Att jag har fått lära känna massor med nya vänner som är helt underbara. Att jag har fått resa som jag älskar. Att min familj mått bra till största delen. Att mina hundar mått bra :-) Att jag har varit gift med min bästa vän i 15år!! Och att jag får jobba med att hjälpa människor att må bättre. Och att jag faktiskt kan bocka av en hel del mål som jag klarat av förra året :-)) Det finns ännu mer såklart!!

Vad har ni för höjdpunkter från förra året?

Tack ännu en gång för att ni hänger med mig år efter år och inte har tröttnat än :-D Jag skriver lite inlägg här när jag har nått att skriva om och kommer fortsätta så. Jag kommer fortsättningsvis att vara mer aktiv på instagram än här på bloggen så om ni vill se vad jag hittar på om dagarna lite mat bilder och stories på min vardag så glöm inte att följa mig där, bodywatch.se :-)

Ha en fantastisk dag!!