2018

IMG_1247.JPG

Hej!! Hur mår ni??

Jag mår jätte bra! Och idag har jag lovat att berätta för er hur det har gått med årets utmaningar. Jag börjar väl med den första utmaningen som jag började för jag tror snart fyra månader sen, att vara utan alkohol i ett år. Det har gått jätte bra! Och utan socker det har också gått bra. Om jag bakar så är det utan tillsatt socker, använder honung och frukt som sötning. Gjorde mina bananmuffins härom dagen och hjälp vad goda dom blev istället för proteinpulver i dom så ökade jag med en deciliter mandelmjöl och toppade med yoghurt frostingen som vanligt men toppade med granola istället för kokos, MUMS!!! Åt två på en gång även Danne slukade två. Resten bjöds till gäster.

Alkohol “förbudet” fortsätter och även socker.

Har jag märkt någon skillnad på mitt mående då? Svar JA, jag har varit lite piggare denna höst/vinter. Jag kan säga att min hy har nog aldrig varit såå fin som den är nu. Lyster och inga orenheter. Behöver inte alls mkt smink känner jag. Det som dock behövs är täck under ögonen då jag alltid har mörka ringar under ögonen.

Fördelarna är fler att inte dricka alkohol och skippa socker än nackdelarna känner jag ;-)

Hur gick det med december utmaningen då, träna varje dag hela december. Jag klarade det men räknade promenader som träning ibland och nu får ni hjälpa mig med att bestämma om jag faktiskt klarade det eller inte.. Då det blev en dag när vi kom hem från stugan (renoveringen) tre minuter över tolv på kvällen, jag blev så frustrerad då jag inte hann ut och springa innan tolv, men jag sprang efter tolv och var hemma kring ett på natten :-D Räknas det?? Om ni tycker det så kan jag säga att även den utmaningen blev godkänd.

Hur har det gått för er?

Jag lämnar 2018 bakom mig och har så mkt att vara tacksam över och jag hoppas att nästa år blir minst lika bra!

Har du nya mål?

Jag tycker alltid att ett nytt år är ett perfekt tillfälle att börja resan mot nya mål på alla plan i livet. Jag ska faktiskt sätta mig ner och skriva ner mina mål för nästa år :-) Gör det du också!

Skulle ett av dina mål vara att komma igång med en hälsosamlivsstil och du kanske behöver lite pepp och motivation och någon som hjälper dig att lägga upp en plan. Så hör av dig till mig så ska jag göra allt jag kan för att hjälpa dig!

Tack alla underbara följare och ännu mera tack till alla klienter ni är fantastiska <3