Höstig torsdag

Idag känns luften riktigt höstig, härligt att solen tittar fram iaf:-) Sitter och äter min frukost som består av 2 ägg havregrynsgröt (kall) och en stor kopp grönte. Fick tyvärr ett sms tidigt på morgonen att min stackars klient har blivit förkyld:-/ (krya på dig!) Det är verkligen förkylningstider nu, jag försöker att äta vitaminer varje dag och sova tillräckligt (7-8tim), för att hålla mig frisk och självklart äta mycket grönt och gärna någon frukt. Grönt te har jag ju skrivit om tidigare , den innehåller mycket antioxidanter så försöker dricka en stor kopp på morgonen. Sen har ju ett speciellt honung som heter manukahonung blivit väldigt populärt som ska vara ett riktigt dunder honung som faktiskt tom kan slå ut bakterier som är antibiotikaresistenta! Så en sked manukahonung i ditt morgon te gör susen.  Dagens träning består av biceps och triceps sen blir det faktiskt ett extra pass rygg imorgon för att gårdagens pass gick uselt, kännde mig inte bra i kroppen och gick ändå! Hoppas ni får en underbar dag! Uppdaterar senare om armpasset!