Rygg!

Nu ska ryggen växa och bli stark!! Olika varianter av rodd blev det idag och latsen självklart, även marklyft och ryggres med vikt! Glöm inte latsen, bygger du upp dom så  ser midjan smalare ut ;-) Morgonen började med jobb förberedelser inför konsultation och inför min klients bröst och triceps pass senare idag. Måste berätta om en egoboost som jag fick i helgen när jag träffade en klient för konsultation, jag brukar alltid fråga om hur klientens drömkropp ser ut eller hur man vill se ut när man nått sitt "mål", då säger hon min drömkropp ser ut som din kropp!! Jag blev sååå smickrad och glad!! :-D TACK!! Kul att kunna inspirera! <3 Delar med mig av en bra motivaions text "Make yourself STRONGER than you EXCUSES!!" Hör av dig om du behöver hjälp med att komma igång med träning och hälsosammare kost vanor!