Gomorron fredag!

Jag måste säga att jag vaknade med ett leende idag, min klient som har ledgångs reumatism har gått ner 19,5cm totlat på 2 månader och då har hon inte gått på någon diet utan bara ätit mer mat och styrketränat 3 gånger i veckan vilket ett av dom passen är med mig. Alltså jag måste säga att hon har fått dröm resultat! Men vi har en bit kvar att gå så vi kommer köra på. Så istället för 4 pass tillsammans per månad så ökar vi till 5 pass. Åter igen fick jag höra, det här är den bästa investeringen jag har gjort, från min klient:-)) Underbart! Så komihåg det finns inga quick fix som fungerar i längden man måste få en hälsosam livsstil som håller och då brukar dieter inte fungera. Hör av dig du också om du vill ha hjälp och motivation till ett hälsosammare liv! Sitter själv här och äter keso med äppel och kanel, mums. Sen blir det gymmet där ryggen ska tränas! Sen så är det dax för min fantastiska frisör (och fotograf) Adeline att fixa mitt hår:-) Hörs senare! Happy Friday!