Jobb och träning!

(Foto Adeline Evans)

Dagen består av träning, träningsplanering och träna min torsdags klient :-) Happy day! Ska faktiskt även ta tid till att börja planera min egen träning vilket kommer bli spännade, lägga upp en årsplanering till sig själv och se till att man utvecklas hela tiden. Just nu så älskar jag högintesiv träning med tex super set, det är en favorit. Idag blir det överkropp har inte riktigt bestämt men tror det får bli rygg sen är jag sugen på axlar oxå..hmm får se. Känns som att både sjukdom och semester har tagit ut sin rätt på min lilla kropp! Nu blir det skärpning! Nu blir det jobba lite framför datan medans jag förbereder mig mentalt för ett träningspass(och sippar min celsius). Komihåg att om ni har kört fast i gamla rutiner när det kommer till träning och behöver lite ny inspiration hör av er så hjälper jag mer än gärna till!