Inspiration

Gomorron! Nu är jag hemma i stan igen, idag blir det städning och tvätta tvätt, men även backen och träning såklart! Härligt att solen tittar fram! Fick sms från en klient under semestern, när kommer du hem jag har träningsabstinens!! hahaha!! Imorgon ska vi träna vilket jag oxå har sett framemot:-) Jag blir så glad när jag hör att min hemsida/blogg är inspirerande för tjejer att komma/hålla sig i form. Det är precis det syftet jag hade/har med min blogg/hemsida jag vill inspirera er! Nu har bloggen varit lite mer vardaglig men lovar att det kommer komma mer träning nu när semester tider är över och jag själv kommer igång ordentligt igen. Min vanliga rutin är att styrketräna 4-5 dagar i veckan. Hör av er om ni också vill komma igång med träningen och få bort era semester kilon! Du får ett personligt träningschema anpassat efter just dina behov samt kostråd och coaching. Komihåg att även om du inte bor i Stockholmsområdet så kan du få hjälp via pt-online där du oxå får ett träningschema och kostråd samt coaching fast via mail. Ha en underbar dag!