Ledgångsreumatism

Gomorron! Jag vill börja denna dag med att berätta för er lite om en klient som jag har, hon har ledgångsreumatism. Hon har haft stora problem med knän som gör ont och värker och måste tömmas på vätska och sättas kortison sprutor. Men efter första träningspasset med mig så sa hon mina knän har inte låst sig en endaste gång! Hon har fortsatt träna med mig nu i fyra veckor och har fortsättningsvis inte haft problem med sina knän, svullnaden har börjat släppa och hon har inte haft ont i dom!!! :-D Jag blir över lycklig när sånt här händer när man märker att det finns en hel del fördelar med att träna. Nu säger inte jag att alla kan bli hundra procentigt bra men jag vet att många kan börja må mycket bättre och till och med inte ha ont längre! Den här klienten är grym på många sätt och vis hon gör "personal best" varje gång vi träffas och vill bara ha svårare och svårare pass ;-) Hon är GRYM! Jag kan inte säga annat än att jag är världens stoltaste coach!:-)