Inte bara jag som är trött :-)

Jag mår bättre idag, så jag unnar mig en latte så att jag orkar ta mig till Ica Maxi och storhandla. Inte min favorit sysselsättning men ett måste. Hade tänkt ta en sväng till Ikea men antar att det inte bara är jag som har den tanken när det är dåligt väder och semester.. så nee det får nog bli en annan dag. Hade dock behövt en ny bonsai till kontoret och lite ramar.. Måste förbereda för min klient som kommer imorgon, hon har gjort så fina framsteg redan efter 3 veckor så jag får klura vidare på hur vi ska kunna pressa ännu hårdare imorgon :-) Jag måste säga att jag blir otroligt glad när klienter får utseendemässiga resultat blir mindre/större/fastare osv, men jag blir dessto gladare när jag hör att dom mår bra dvs att dom inte har lika ont i kroppen längre, piggare och att dom är gladare som personer. Det mina vänner är det bästa betyget enligt min mening!! Så kom igen ni som inte tror att ni hinner eller orkar ta tag i träningen, hör av er till mig så kan jag garantera att vi hittar nått som passar just dig!!