En lugn stund efter en fullspäckad dag:-)

Idag har det varit varit fullt upp. Började med jobbmöte på morgonen och sen har det varit träningsplanering och kostupplägg. På torsdag börjar jag träna en ny kund vilket jag ser grymt mycket framemot! Hon kommer att få svettas som aldrig förr ;-) Storhandlat har jag gjort idag, det rekomenderar jag alla att göra så att man alltid har nyttiga allternativ hemma. Så när man blir hungrig så blir det ingen hämtmat, eller att man sticker till butiken brevid när man är hungrig, då händer det lätt att onyttigheter hamnar i korgen. Jag försöker att inte storhandla när jag är hungrig för då händer det nästan jämt att det hamnar saker i påsen som inte borde hamnat där! Så det är faktiskt dagens tips, ät innan storhandlingen:-) Nu ska jag laga mat det blir lax i ugn med sparris och nypotatis. Ha en trevlig tisdags kväll!