" Maybe Im not your cup of tea, but Im someone else's glas of champagne"

image.jpg

TACK Alla Underbara för alla fina kommentarer som jag har fått för mitt förra inlägg! PUSS på er!! Wow jag har aldrig fått sån respons för ett inlägg förr så fina ord som jag fått från er via facebook och när jag träffat vissa av er <3 <3 Tack för all kärlek och fina ord <3 Och hoppas att ni förstod varför jag skrev om min händelse, det är för att vi måste våga säga ifrån när vi ser idioter som tror att det är okey att sitta och dömma hur andra er ut. Jag tror tex inte att killarna jag pratade med kommer vara lika öppna med att visa vad dom tycker om tjejers utseende på gymmet igen ;-) Vi tjejer ses oftast som objekt och vi har press på ur vi "måste" se ut för att duga. Den här gången gällde det mig men hade det här hänt någon av mina klienter eller vänner som jag tränar med hade jag inte varit lika sansad när jag hade pratat med killarna, då hade jag skällt ut dom ordentligt.

Nog om det :-)  Tränade idag och det gick bra! Nu har jag jobb 2st nya scheman ska fixas och matdagbok som ska kollas igenom. Annars har jag haft en fixar helg, har fixat "lill toan" till min toa :-D Mysig belysning stora speglar, hyllor och nya fina handdukar. Ska ta bild senare så får ni se hur det ser ut där! Blev jätte fint!

Hoppas att ni har haft en trevlig helg! <3Och tack igen för alla fina ord " you made my day"! Varenda kommentar satte ett leende på mina läppar!